Επιστροφές Προϊόντων

Σε περίπτωση ελαττωματικού /λάθους προϊόντος γίνεται άμεση αντικατάστασή του (εφόσον υπάρχει διαθέσιμο) χωρίς χρέωση μεταφορικών.

Για την επιστροφή προϊόντων επικοινωνείτε τηλεφωνικώς στο 2641057297 ή στο email: exodromio@gmail.com

Η επιστροφή μπορεί να γίνει εντός 5 εργάσιμων ημερών από την παράδοση της παραγγελίας σας μαζί με οποιαδήποτε έγγραφα έχουν αποσταλεί (απόδειξη) ενημερώνοντας για το προϊόν που θέλετε να επιστρέψετε, τον λόγο για τον οποίο το επιστρέφετε και εμείς θα φροντίσουμε να προχωρήσουμε άμεσα στην ολοκλήρωση της διαδικασίας επιστροφής.

Εάν δεν ενημερώσετε εντός της παραπάνω προθεσμίας των 5 εργάσιμων ημερών, θεωρείται ότι έχετε αποδεχτεί την παραγγελία.

Καμία επιστροφή δεν γίνεται δεκτή εάν δεν προηγηθεί σχετική συνεννόηση.

Εάν ο πελάτης δεν έμεινε ικανοποιημένος ή για κάποιον άλλον λόγο θέλει να επιστρέψει το προϊόν, μπορεί να το κάνει εντός 5 ημερών άθικτο στην αρχική του συσκευασία, με δικά του έξοδα μεταφοράς και αφού το προϊόν ελεγχθεί, κινείται η διαδικασία για την επιστροφή της αξίας του προϊόντος.

  Η επιστροφή μεταχειρισμένων ειδών δεν είναι δυνατή.

Στην περίπτωση που η εταιρεία έχει αποστείλει τα απαιτούμενα από τον πελάτη αντικατεστημένα προϊόντα και εκείνος εξακολουθεί να επιθυμεί την αλλαγή τους, τότε τα έξοδα αποστολής επιβαρύνουν τον πελάτη.

           

Μη Παραλαβή Παραγγελίας

Σε περίπτωση που δεν παραλάβετε το δέμα σας για οποιοδήποτε λόγο και αυτό επιστρέψει σε εμάς και επιθυμείτε την επαναποστολή του, τότε στην περίπτωση αυτή η αντικαταβολή δεν είναι πλέον διαθέσιμη. Θα πρέπει να καταβάλετε το αντίστοιχο ποσό μέσω τραπεζικής κατάθεσης ή Paypal.

.