Πληρωμές Προϊόντων

Μέσω Αντικαταβολής

Πληρώνετε το αντίτιμο της παραγγελίας στον υπάλληλο της Γενικής Ταχυδρομικής ή της Courier Center κατά την παράδοση του δέματος.  Συνιστάται να έχετε το ακριβές ποσό κατά τη παραλαβή.

 

Μέσω Τραπεζικής Κατάθεσης

H τράπεζα που συνεργαζόμαστε είναι η ALPHA BANK. Παρακαλούμε, προχωρήστε στην τραπεζική κατάθεση στο λογαριασμό, που εμφανίζεται στην οθόνη σας, αφού επιλέξετε την αποστολή παραγγελίας. Χρησιμοποιήστε τον αριθμό παραγγελίας και το επώνυμό σας στην αιτιολογία της κατάθεσής σας. Για να επιταχυνθεί η προώθηση της παραγγελίας σας, αφού ολοκληρώσετε την τραπεζικής σας κατάθεση αποστείλτε μας σε  e-mail το καταθετήριο. Σημειώνεται, πως η παραγγελία δε θα αποσταλεί αν δεν ολοκληρωθεί η πληρωμή. Η τραπεζική κατάθεση θα πρέπει να γίνει εντός 3 ημερών. Μετά το πέρας των 3 ημερών η παραγγελία σας ακυρώνεται.

Σε περίπτωση που γίνει μεταφορά χρημάτων στον λογαριασμό μας (ALPHA BANK) μέσω e-banking από άλλη τράπεζα, ο πελάτης επιβαρύνεται τα έξοδα εντολής.

 

Μέσω PayPal

Επιλέγοντας την πληρωμή με PayPal, σας δίνουμε τη δυνατότητα να εξοφλήσετε την παραγγελία σας, χρησιμοποιώντας τον ασφαλέστερο και πιο διαδεδομένο τρόπο πληρωμής παγκοσμίως.

Μόλις ολοκληρώσετε τη συμπλήρωση όλων των υπολοίπων στοιχείων που απαιτούνται για την καταχώρηση της παραγγελίας θα μεταφερθείτε αυτόματα στο ασφαλές site του PayPal για να ολοκληρώσετε την πληρωμή σας.

 

Παραλαβή και Πληρωμή στο Κατάστημα

Η παραγγελία σας θα δεσμευτεί στο κατάστημα για 2 εργάσιμες ημέρες, όπου και μπορείτε να την παραλάβετε. Παραλαμβάνοντας το προϊόν από το κατάστημα μπορείτε να επιλέξετε τον τρόπο πληρωμής (μετρητά ή πιστωτική κάρτα). Μετά το πέρας των 2 εργάσιμων ημερών, εάν δεν έχετε παραλάβει την παραγγελία σας, αυτή θεωρείται άκυρη.